ŞIRNAK / CİZRE - Vatan İlkokulu

(0)
SUR MAHALLESİ BELEDİYE CADDESİ NO18 Cizre/ŞIRNAK
Vizyon
* Türk Milli Eğitimin temel ilke ve amaçlarını benimseyen * Laik, demokratik bilince sahip * Doğru düşünen, sorgulayan araştıran * Sadece eleştiren değil, çözümü de sunabilen * Değişime açık olan * Çevre bilincine sahip * Bulundukları her ortamda farklılık yaratan * Fen, sosyal, dil, sanat, spor alanlarında uygulamalı eğitime önem veren * Öncülük görevi üstlenen bireyler yetiştirmek.
Misyon
* Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı * Çağdaş ve bilimsel düşünceyi temel alan * Sorgulayan ve sorumluluk alan öğrenciler yetiştirmeyi amaç edinen * Geleceğin Türkiye´sinde yetiştirdiği öğrencilerin söz sahibi olmalarını amaçlayan * Kendine güvenen, olaylara duyarsız kalmayan, toplum kurallarına saygılı öğrencileri bir üst öğrenim kurumuna hazırlamaktır.
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM
08.40-13.40
Kalorifer, Klima
SUR MAH. Belediye caddesi No:18
Okul ilçe merkezinde yer almaktadır.