ŞIRNAK / CİZRE - Vatan İlkokulu

Nis

Bilimsel düşünce ve davranışlarla estetik değerleri birleştiren, üretken, sorun çözen, kendini gerçekleştirmiş bireyler olarak yetişmeleri, yetenekleri ve yaratıcılıklarını erken yaşta fark edebilmeleri için 1/A sınıfı öğretmen ve öğrencilerimizin BİLSEM’e gezilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Doğruya iyiliğe güzele yürüyoruz

Yolunda Asımlarla el ele yürüyoruz

Sönmedi sönmeyecek milletimin yıldızı

Söylüyoruz coşkuyla İstiklal Marşı’mızı

İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, tüm katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Betonlaşmanın hız kazandığı günümüzde, havanın, suyun, toprağın ve bunların oluşturduğu güzelliklerimizin korunması gün geçtikçe önemi artan bir konu olarak hep okulumuzun gündeminde yer almaktadır. Bu kapsamda 1/A ve 4/F Sınıf Öğretmenlerimizin etkinliğinde öğrencilerimizin katılımıyla birlikte "Okulumu Yeşillendiriyorum" projesiyle bahçemize fidanlar diktiler.

Şbt

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, okullarımızdaki etkinliklerine devam ediyor.

Bu haftaki adresleri Vatan İlkokulu oldu.

Ziyaretlerinde  polislik mesleği  ile  genel güvenlik konularını anlattılar.

Çocuklar  ekipler sayesinde  keyifli bir gün geçirerek mutluluklarına mutluluk kattı.

Kas

Günün anlam ve önemini anlatan gösteri, prova ve şenliklerimizle okulumuzda kutlama düzenleyip ardından İstiklal Marşıyla sonlandırdık. Kalbiyle, aklıyla ve azmiyle geleceğimize ışık tutan hayatın her yerinde tüm mesleklere rehber ve ilham kaynağı olan başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85.yıl dönümü kapsamında düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programımız saat 09.05'te 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın seslendirilmesiyle bayraklarımız yarıya indirildi. Ardından öğretmen ve öğrencilerimizin günün anlam ve önemini anlatan "Atatürk" konulu şiir, kompozisyon ve resimle birlikte sonlanmıştır.

Kas

Okulumuzun 1/A ve 1/E Sınıf öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu etkinlikle Cumhuriyetimizin 100.yılını tüm öğrencilerimizle beraber kutladık, nice cumhuriyet dolu yıllara...