ŞIRNAK / CİZRE - Vatan İlkokulu

Abdulkerim ZEYREK - MÜDÜR

01.07.1986 Şırnak/Cizre doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Şırnak’ın Cizre ilçesinde bulunan İsmail Ebul-iz’de lise öğrenimini ise aynı il ve ilçede bulunan Cizre Lisesinde tamamlamıştır. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden ve Anadolu Üniversitesinden de Adalet bölümü mezunudur. İlk öğretmenlik görevine 2012 yılında başlamış ve 4 yıl boyunca İstanbul’da hizmet etmiştir. 3 yıl Özel Eğitim Alanında 1 yıl ise İstanbul’un Güngören ilçesinde bulunan Cumhuriyet İlkokulunda hizmette bulunmuş ve sonrasında Şırnak’ın Cizre ilçesinde bulunan Çavuş İlkokulunda 1 yıl Müdür Yardımcılığı ve 3 yıl Müdür görevini yerine getirmiştir. 2020 yılı itibariyle Şırnak’ın Cizre ilçesinde bulunan Vatan İlkokuluna Müdür olarak atanmış olup hizmet ettiği görev süresinde Mülki Amirlerince 10 Kasım Pano yarışması ödülüne ve Yılın Eko Katılım başarısında ödülüne layık görülmüştür. Mesleki birçok seminer ve kursa katılmış olup öğretmenlik kariyeri boyunca çalıştığı okullarda idareci ve öğretmen olarak başarı ve teşekkür belgesine layık görülmüş olup halen okulumuzda Müdür görevini yerine getirtmektedir.